Online video premijera – “Nije da me ne voliš” Mangroove

Leonora Bedić
1261

Nedavno je Mangroove javnosti predstavio treći singl “Nije da me ne voliš“, kojim najavljuju novi studijski album, a sada su za njega objavili i videospot.

Pripremali su ga duže vremena jer na detaljan i studiozan način pristupaju svome radu, a višemjesečni trud je vidljiv kroz ovo glazbeno-vizualno djelo visoke estetike. Uz asistenciju Anđele Zebec, produkciju, postprodukciju, režiju, snimku i montažu potpisuje Tvrtko, poznat kao Vidokk iz Vidokk Visuals. Glazbu potpisuju Toni Starešinić i Željka Veverec, koja je zaslužna i za tekst, dok produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus.

Željka je o samom snimanju rekla: “Snimanje spota je zbilja bilo prava avantura, krenimo prvo od autopraonice gdje smo se osim auta i mi dobro oprali, a nije da nam je trebalo. Posebno je zanimljivo bilo snimati u 3 ujutro na križanju Slavonske i Heinzelove.

Muziku podržava

S obzirom da je kamerman bio na nadvožnjaku, Toni je bio sam na raskršću u kućnim šlapicama i pidžami s četkicom za zube. Mnogi taksisti su ga gledali u čudu, a na kraju se pojavila i policija jer je nekto od susjeda prijavio luđaka na cesti vjerovatno pobjeglog iz neke ludnice…

Udruge za zaštitu životinja se ne moraju brinuti, ni jedna životinja nije ozlijeđena, a vjerujte nam, njihova nagrada za trud je bila obilna i ukusna. I moj tata, u ‘filmskim’ krugovima poznat kao Steve McQueen, odigrao je malu ulogu. A svakako se moramo zahvaliti i dragoj Mariji Matković koja je izvela odličnu plesnu koreografiju i Mirsadu Dalipiju koji se primio poriluka.”

Muziku podržava