Online video premijera – “Drukčije” Nola

Muzika.hr
1611

Početkom proljeća, grupa Nola predstavila je novu pjesmu “Drukčije” koja se već u prvom tjednu emitiranja našla u samom vrhu top lista radijskih postaja. Sada je stigao i videospot.

Magična pojava mlade i talentirane Saše Marković i njena interakcija s crvenim balonom olakšala mi je vizualizaciju scenarija i učinila spot tako toplim. Lako je stvarati kada si okružen ljudima koji su tako predani svome djelu kao Nola” izjavio je redatelj Branko Pašić Bane o svom novom videospotu.
Spot je sniman u Istri od Lupoglava na sjeveru, preko Pazina, Bala i Pule sve do krajnjeg juga, na Kamenjaku.

Ponekad je potrebno kroz dječje oči gledati svijet i društvo u kojem živimo, razmišljati i živjeti kao djeca iskreno i neiskvareno” poručuju iz Nole.

Na pjesmi “Drukčije” uz Gabi i Marijana, radio je cijeli niz glazbenika: Dušan Kranjc (2Cellos), Hrvoje Šćulac (Quasarr), Matko Botić (My buddy moose), Carlos Fagin iz Argentine, Allan Skrobe iz Švedske, Dean Vitasović, Ognjen Jovanović, Olja Dešić, Ana Kučan, Nikol Ćaćić (NLV), Goran Farkaš (Veja), Tatiana Giorgi, Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula i zbor Josip Kaplan Rijeka.

Muziku podržava