Online video premijera – “Dani bez sjena” Sara Renar

Muzika.hr - Glasno i jasno!
3610

Nakon singla “NotturnoSara Renar uoči novog studijskog albuma, koji izlazi krajem ljeta, objavljuje još jedan intrigantan i autentičan singl i njegov videospot.

Dani bez sjena“, naziv je Sarine nove autorske pjesme koja govori o nemiru, kako na individualnom tako i na kolektivnom nivou, a tako i o onoj vanjskoj ‘klimi’ koja neminovno oblikuje našu privatnu stvarnost: “Ljetni meteorološki uvjeti možda ne odgovaraju atmosferi pjesme, ali je zato društvena klima i te kako aktualna”.Video materijal nastajao je paralelno uz promišljanje same pjesme, apstraktan i višeznačan kroz superponiranje različitih objektiva ukazuje na varljivu, iskrivljenu percepciju realnosti. Cvijeće, priroda, žilet-žica i eter.

Redatelj videa i ovoga je puta Gustav Golik, koji je režirao i posljednja tri Sarina spota. Za tekst i glazbu zaslužna je Sara, a oko produkcije su se pozabavili Edi Cukerić i Konrad Mulvaj.

Priliku da među prvima čuju live izvedbu pjesme imat će posjetitelji Medvedgradskih glazbenih večeri gdje će Sara nastupiti 14. srpnja na glavnoj pozornici.

Muziku podržava
Stisni