Online video premijera – “D-Generation” Luke Black

Muzika.hr
1794

Iz Beograda stiže Luke Black, prvi solo izvođač iz Srbije s ekskluzivnim ugovorom za Universal Music Group.

Od danas je dostupan njegov debitantski singl “D-Generation“, s tri pripadajuća remiksa. Spot za pjesmu dostupan je na Luke Black VEVO kanalu, što Blacka čini jednim od prvih regionalnih izvođača koji svoj videospot premijerno predstavlja putem globalnog servisa VEVO. Njegovo prvo studijsko EP izdanje očekuje se na proljeće.Luke Black dvadesetogodišnji je mladić iz Čačka po imenu Luka Ivanović. Glazbu stvara već desetak godina tijekom kojih je snimio čak šest albuma, koje su priliku imali čuti samo najbliži prijatelji.

Nikada nisam razmišljao hoće li nešto što radim uspjeti ili ne, jer ja jednostavno moram stvarati. Ne mogu bez toga, što na neki način jest teret, ali kada ne stvaram – osjećam ogromnu prazninu ” kaže Luke.

“D-Generation” inspirirala je ‘(de)generacija’ današnjeg društva. Kao što i sam objašnjava, pjesma predstavlja ‘deformiranu viziju događanja, ulaznicu za umjetan osjećaj pripadnosti i prihvaćenosti u današnjoj realnosti.’

“Zamislim jednu situaciju ili iznova proživim neku osobnu. Onda scenu ponavljam u glavi, uhvatim se za nju i ne dopuštam da mi pobjegne. U tim trenucima tekst i melodija se prikažu ispred mene, baš kao da su oduvijek bili tu (…) Zapravo ne osmišljavam tekstove, oni su uvijek u meni, samo ih je potrebno staviti na papir” objašanjava Luke svoj kreativni proces kojim je zaslužio da ga uvrsti na listu izvođača koji bi mogli obilježiti 2015. godinu.

Muziku podržava