Online video premijera – “4” Barbari

Muzika.hr - Glasno i jasno!
2131

Istarski Barbari pjesmom “4” najavljuju izlazak drugog studijskog albuma
Santa Barbara“.

Kao što i sam naziv pjesme najavljuje, album službeno izlazi 4. prosinca, upravo na dan istoimene svetice, sv. Barbare.Dok iščekivanje albuma traje, na Muzika.hr pogledajte online premijeru videospota za novi singl “4” kojim najavljuju novi album.

“Dobro je znano da ljudi ne znaju što imaju dok to ne izgube. No, u ovom slučaju, pjesma ‘4’ nije priča onih koji su izgubili već onih koji su izgubljeni, oslobođeni ljubavnih muka od osoba koje su žrtve svoga stanja i svijesti koja je sve samo ne svjesna” opisala je ovim riječima frontmenica Barbara Munjas novi singl.

Muziku podržava

Spot za ovu pjesmu režirala je prijateljica i suradnica benda Ira Tomić, koja je još jednom pokazala dosljednost u izgradnji vizualnog identiteta benda.

“Život može biti jednostavan, a uz malo zdravog razuma, jednostavan kao i zbrojiti dva i dva. Potrebna je velika hrabrost prkositi lošim navikama. Upravo to je poanta ove pjesme; napravi nešto za sebe i svoju sreću. Usudi se!”, poručio je Alen Bernobić, kompozitor, producent i basist Barbara.

Muziku podržava
Stisni