Onli-tu zatvaraju sezonu akusticiranja u Tunelu

1354

Još jedna sezona akusticiranja polako se približava svome kraju – treću po redu sezonu Akustike prvo ćemo privesti kraju u riječkom Tunelu, a zatim i u Zagrebu… Pa krenimo redom.

Kao što već dobro znate, Akustika se u jesen prošle godine osim po treći put u Rockmarku, po prvi put smjestila i u riječki Tunel. Svaki drugi utorak zajedno smo akusticirali i predstavljali vam u akustičnom izdanju razna glazbena imena. Priča se da se cijela priča Riječanima i Riječankama svidjela, i to sviđanje je obostrano.

Utorak po utorak, vrijeme nam je proletjelo, i približili smo se kraju sezone akusticiranja, koju ćemo u Rijeci zatvoriti 4. lipnja uz nastup skupine Onli-tu. S Riječanima smo otvorili sezonu akusticiranja u Tunelu, s Riječanima i zatvaramo.

Muziku podržava

Dinamični onli-duo Onli-tu ove godine obilježava točno 10 godina postojana, što nam je još jedan dobar razlog za prpošno akusticiranje. Robi i David, koji se kriju iza imena ovog benda, nedavno su u radijskom eteru predstavili i novi singl, naziva “Proljetna”, a kako su nam sami otkrili, u Tunelu će predstaviti pjesme s njihova prva dva albuma, a možda i pokoju s nadolazećeg trećeg albuma.

Nakon Rijeke, sezonu akusticiranja zatvaramo i u Zagrebu, o čemu ćemo uskoro tipkati više detalja!

Početak svirke je u 21 sat, a tunelarine nema.

Vidimo se!

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni