Nakon što je još u srpnju 2017. najavljen njegov dolazak u kina, sada je napokon objavljen i službeni trailer za film “Once Upon A Time In Hollywood” cijenjenog američkog redatelja i glumca Quentina Tarantina.

U filmu glavne uloge imaju Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie, radnja je smještena u Los Angeles 1969. godine, odnosno zlatno doba Hollywooda i priča se vrti oko putešestvija bivšeg televizijskog western glumca Ricka Daltona (DiCaprio) i njegovog kaskadera Cliffa Bootha (Pitt) koji pokušavaju uspjeti u filmskoj industriji. U cijeloj priči ulogu pokojne Sharon Tate koja je Daltonova susjeda, utjelovit će već spomenuta Margot Robbie.

U filmu se također pojavljuje i nedavno preminuli Luke Perry, najpoznatiji po ulozi u popularnoj seriji iz 90-ih “Beverly Hills, 90210”. Al Pacino će glumiti producenta Marvina Schwarzsa, a od ostale glumačke postave tu su i Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Emile Hirsch, Dakota Fanning i mnogi drugi.

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

Objavu dijeli Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

U američka kina stiže 26. srpnja, a u hrvatskim kinima igrat će 8. kolovoza, 50 godina nakon što je Sharon Tate, glumica i supruga redatelja Romana Polanskog, ubijena od strane Mansonove “obitelji”. Iako je radnja smještena u doba kada je ubijena, film se neće baviti ovom tragedijom, ali će njezin lik imati jednu od važnijih uloga u filmu.

828 Shares
Muziku podržava