Nakon službenog teasera, stigao je i novi trailer za iščekivani film “Once Upon A Time In Hollywood” američkog redatelja i glumca Quentina Tarantina koji je za hollywoodreporter izjavio da će biti najsličniji “Pulp Fictionu”, što znači da će se novi film sastojati od više paralelnih priča.

Kao što je već poznato, u filmu glavne uloge imaju Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie, radnja je smještena u Los Angeles 1969. godine, odnosno zlatno doba Hollywooda i priča se vrti oko putešestvija bivšeg televizijskog western glumca Ricka Daltona (DiCaprio) i njegovog kaskadera Cliffa Bootha (Pitt) koji pokušavaju uspjeti u filmskoj industriji. U cijeloj priči ulogu pokojne Sharon Tate koja je Daltonova susjeda, utjelovit će već spomenuta Margot Robbie.

U traileru se između ostalog kratko pojavljuje i nedavno preminuli Luke Perry, dok ostatak glumačke postave čine Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, Lena Dunham…

U američka kina stiže 26. srpnja, a u hrvatskim kinima igrat će 8. kolovoza, 50 godina nakon što je Sharon Tate, glumica i supruga redatelja Romana Polanskog, ubijena od strane Mansonove “obitelji”. Iako je radnja smještena u doba kada je ubijena, film se neće baviti ovom tragedijom, ali će njezin lik imati jednu od važnijih uloga u filmu.

Muziku podržava