Odabrani finalisti ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala

Ovogodišnji stručni žiri odabrao je finaliste Karlovačko RockOff festivala koji će se na jesen predstaviti u svom četvrtom izdanju.

Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (Let3), Alen Marin (Kojoti) i producent Denis Mujadžić Denyken, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, odabrali su 18 finalista, koji će se kroz finalne večeri boriti za ulazak u superfinale ovogodišnjeg festivala.


“Budući se najesen festival po prvi puta održava u Rijeci, Splitu i Zagrebu, krećemo se prema geografskoj i žanrovskoj decentralizaciji, jer i ove godine festival donosi mnogo različitih zvukova. Bilo je još izvrsnih glazbenika koji samo zbog broja mjesta ili žanrovske sličnosti nisu ušli na festival, ali na njih svakako računamo u idućoj, jubilarnoj petoj sezoni Karlovačko RockOffa” izjavio je direktor festivala Hrvoje Horvat.

Muziku podržava

Pobjednici koncertnih večeri ulaze u superfinale, a datumi održavanja finalnih večeri bit će objavljeni tijekom ljeta.

Na pozornicama festivala ove će godine svirati Garage in July, Brain Holidays, Jam Ritual, Mel Camino, Mirna, Dno, Ti ja i moja mama, Dosh Lee, Matt Shaft, EOT, Manntra, Mjuzikl, Harvo Jay, Scarlet Notes, Cubies, Nezahvalnici, Audio Detektiv i Miceks.

Podsjetimo, prošlogodišnji pobjednici su makarski punk-rockeri Rezerve.

Muziku podržava