Od Rockmarka do Tunela… Kreće nova sezona!

1574

Nakon vrućeg i zabavnog ljeta na Terraneo festivalu, posložili smo sve dojmove, dobro se odmorili i sada smo veseli, prpošni i spremni započeti novu sezonu Akustike – na dvije lokacije!

Nemirnog duha i radoznalog sluha, uvijek spremna za putovanja i skitanja, Akustika će se od ove jeseni osim u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark smjestiti i u riječkom klubu Tunel. Vrijeme je da upoznamo te akustično predstavimo istarsko-kvarnersku (a može i šire) glazbenu scenu.

Priča je ista kao i prijašnjih sezona – utorak je dan za Akustiku i predstavljanje izvođača raznih glazbenih žanrova u akustičnom izdanju. Kako još uvijek nismo u mogućnosti biti na dva različita mjesta istovremeno (šteta, op.a.), program će se održavati naizmjence – jedan utorak u Rockmarku, drugi u Tunelu… o čemu ćete dakako biti pravovremeno obavješteni putem ovih stranica.

Muziku podržava

Ovim putem pozivamo sve izvođače i bendove koji su zainteresirani za akustični nastup u Rockmarku ili Tunelu da se jave na naš novi mail akustika@muzika.hr, uz napomenu za koju lokaciju se prijavljuju.

I za kraj nama najdraža obavijest – s novom sezonom Akustike krećemo 30. listopada u Rockmarku (Zagreb) te tjedan dana kasnije, 6. studenog u Tunelu (Rijeka). Uskoro otkrivamo tko nam svira na otvorenju.

Ljubi vas Akustika.

Budite informirani i pratite nas na društvenim mrežama:Sviđa mi se | Pratim te | Gledam te

Muziku podržava
Stisni