Novo Red Bull Homegroove druženje uz reggae

994

Nakon usješno održanog prvog Red Bull Homegroovea na temu hip-hop, u srijedu, 1.3. s početkom u 20 sati u Tom Tom Clubu (Britanski trg 12) u Zagrebu održat će se nova tribina posvećena jednom od najvećih glazbenih fenomena prošloga stoljeća koji je u jednom momentu mali otok na Karibima postavio u centar svjetskih glazbenih događanja, naravno radi se o reggaeu!

Kako je i zašto glazba sa Jamajke svojom pozitivnom porukom i specifičnim glazbenim izričajem osvojila cijeli svijet, te kako je utjecala na pop glazbu i postavila temelje za brojne glazbene stilove (hip hop, drum’n’bass, elektronika) i DJ kulturu, glavne su teme o kojima ćemo razgovarati na ovoj tribini.

I ovog su puta predstavnici žanra ljudi sa hrvatske scene koji su svojim radom i životnim putem doprinijeli promicanju reggae glazbe i kulture kroz medije i klupska događanja, te će svoje znanje i iskustva nesebično podijeliti s vama: Ilko Čulić, Benjamin Perasović, Vedran Meniga & Radical Dub Collectiv, Siniša Vein, Sam Bushara i Bojan Mandić.

Muziku podržava

Ulaz je besplatan!

Više informacija na www.redbullhomegroove-hr.com.

Muziku podržava