Deset godina obožavatelji čekaju nastavak hita “Zombieland” (“Dobrodošli u zemlju zombija”). Tko čeka, taj i dočeka – u kina uskoro dolazi “Zombieland: Double Tap” (“Povratak u zemlju zombija”).

Za one koji ne znaju, a vjerujemo da je takvih malo, Zombieland je post-apokaliptična horor komedija o četvorci koja preživljava u svijetu prepunom zombija. Kvartet čine Tallahase, Columbus i sestre Little Rock – četvero stranaca koji su se ujedinili, kako bi se lakše nosili s izazovima koje im priređuju zombiji. Osim što su se zajedničkim snagama borili protiv svih nedaća, postali su jedna složna obitelj.

Međutim, složnost se u novom nastavku rasplamsala. Iako su se nastanili u Bijeloj kući, obiteljska idila je nestala jer im sada zombiji nisu jedini problem – dolazi i do peripetija u njihovim odnosima. Dok se četvorka s obiteljskim razmiricama, zombiji im ne izlaze u susret, već su evoluirali i postali još veća opasnost.

U prvom nastavku Zombielanda glumačku postavu čine Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigal Breslin i Emma Stone – troje nominiranih Oscarovaca i jedna dobitnica. Novi nastavak donosi pojačanja, a to su Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson.

Dok iščekujemo novi nastavak, prisjetimo se soundtrackova iz prvog nastavka Zombielanda. Zombieland je bio prepun klasika, kao što su “For Whom the Bell Tolls” Metallice, “Everybody Wants Some” Van Halena, “Puppy Love” Paula Anke, “Blue Eyes Crying In The Rain” Willieja Nelsona, “(Don’t Fear) The Reaper” Blue Öyster Culta i mnogi drugi.

Mnogima najdirljiviji soundtrack u filmu bio je “Two Of The Lucky Ones”, pjesma američkog folk/rock glazbenika Petea Drogea i benda Summers Blend. Pjesma se pojavljuje u sceni kada Columbus i Wichita plešu, no u plesu i u pokušaju ljubljenja prekida ih Tallahassee.

Filmski hit “Zombieland: Double Tap” (“Povratak u zemlju zombija”) u kina dolazi 17. listopada, kada ćemo vidjeti koje nam soundtrakove donosi drugi dio Zombielanda.

Muziku podržava