Novi video spot The Orange Stripsa i u Americi

1564

Mladi hrvatski rock bend The Orange Strips iz Labina kreće s promocijom svog prvog video spota, za pjesmu “Letters In Your Mailbox” s posljednjeg demo CD-a. Redatelj spota je mladi autor iz Labina – Vedran Grpšić. Zanimljivost spota je da je kompletno snimljen digitalnim foto aparatom, te se sastoji od oko 1200 fotografija, u montaži spojenih u pomični video zapis.

Video spot će tijekom ovog tjedna biti poslan na sve važnije televizijske kuće u Hrvatskoj i regiji, uključujući i nedavno pokrenuti MTV Adria, s kojim su već ostvareni dogovori, a sve u cilju da video spot u konačnici kvalitetom dostigne visoke standarde MTV-a. Također, video spot će imati premijeru i u jednoj od prvih emisija nove sezone HRT-ovog “Briljanteena“, gdje su The Orange Strips prošle sezone u pet navrata s pjesmama “The Fire” i “Shower Song” bili na broju 1 Demo Top 20 ljestvice.

Osim u Hrvatskoj i u zemljama u kojima se emitira MTV Adria, video uradak će se premijerno prikazati i u SAD-u, i to već ovaj tjedan, u specijaliziranom programu za neovisnu glazbu “No Hit Videos” na Adelphia Channelu, koji se emitira na području New Englanda, obuhvaća 6 saveznih država i ima dnevno registriranih 220 000 gledatelja.

Uz promociju spota, bend kreće i u promociju svog demo EP-a snimljenog početkom godine, koji će, ovaj put naslovljen kao maxi-singl pjesme “Letters In Your Mailbox”, biti poslan na adrese odabranih 50-tak radio stanica u Hrvatskoj koje imaju sluha za domaću urbanu glazbu. Početkom studenog The Orange Strips kreću s live nastupima po cijeloj Hrvatskoj, a o kraja godine u planu su klupske svirke u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Vrbovcu, Sisku, Čakovcu, Puli i Labinu.

Muziku podržava