Novi video spot Fathera nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1673

Father je pokupio 4 nominacije za ovogodišnju Zlatnu Kooglu (najbolji novi izvođač, najbolji izvođač godine, najbolji video spot za “Machinu” i najbolji web site (Mirko Žorž)). Upravo nominacija za video spot dokaz je da su Father s pravom puno uložili u video prezentaciju, a potvrda tome dolazi krajem mjeseca u obliku novog spota za singl “Cynosure“.

Ovoga puta momci su posegli duboko u džep, suradnja s režiserom Vladom Gojunom je nastavljena, a rezultat bi trebao biti jedan od najupečatljivijih video spotova na ovim prostorima unazad nekoliko godina. Glavnu ulogu u spotu odigrala je Ivana Rošćić, poznata po svojim rolama u filmovima “Ta divna splitska noć” i “Volim te”, dok je na setu kao majstor maske i šminke posao odradila hvaljena Ivana Bulajić, inače stalni član ekipe producenta oskarovca Branka Lustiga, koja je istu make-up ulogu do sada imala u filmovima Riddleyja Scotta kao što su “Hannibal”, “Gladijator” i “Pad crnog jastreba”. Video spot kroz obilje krvi, filmskih efekata i mračnu atmosferu obrađuje aktualnu tematiku samoubojstava među mladima.

Koncertno Father također kruže Hrvatskom i okolnim državama svaki vikend, a ovu subotu po prvi puta nakon objavljivanja albuma nastupaju u Splitu, u klubu Kocka. Bend je potvrđen i kao glavni support na koncertu finske gothic metal atrakcije Charon u Osijeku 4.3. Kao i uvijek, sav info i aktualna zbivanja vezana uz bend mogu se naći na www.fatherband.com

Muziku podržava