Novi video broj Elementala i reizdanje “Malih stvari”

1394

Uz pomoć ekipe IRS Art iz Rijeke, skupina Elemental pod redateljskom palicom Igora Modrića protekli tjedan na riječkim ulicama, te u prostoru kluba Točka snimila je video broj za aktualni, četvrti po redu singl s posljednjeg albuma – “Sama“, koji govori o ženi koja želi svoj život živjeti po vlastitim pravilima. U video spotu ćemo vidjeti normalnu Remi i ‘ludu’ Remi u luđačkoj košulji koja je metafora modernog buntovnika protiv kolotečine i ustaljenih formi društva.

Ovih dana očekuje se i njegovo premijerno vrćenje po TV postajama, dok će se službena medijska promocija video spota održati u subotu, 19.11. u 11 sati u prostoru osječkog Mercatora u sklopu Menartove prezentacije na popratnim danima Porina.

Elemental će također u Mercatoru, s posebno pripremljenim unplugged verzijama, izvesti pet aktualnih skladbi s albuma “Male stvari”. Također će se iskoristiti prisutnost medija te se najaviti izlazak posebnog pripremljenog izdanja albuma “Male stvaris bonus CD-om, planiranog za početak dvanaestog mjeseca. Obogaćeni sadržaj sadržavat će uz multimediju s tri video broja (“Romantika” – redatelj:Marko Dimić, “Tako lijepa” – redatelj: Branimir Kolarek, “Sama” – redatelj:Igor Modrić) i osam skladbi:
Romantika RMX by Koolade
Nema vremena RMX
Male stvari (nova verzija)
Rima Ritam Muzika vol.3
Live sa 1.albuma (Ostavi Trag) – live Aquarius 25.10.2005.
Live sa 2. albuma (Tempo Velegrada) – live Aquarius 25.10.2005.
Live sa 3.albuma (Sama) – live Aquarius 25.10.2005

Muziku podržava