Novi val je ponovo ‘In’

Muzika. hr - Glasno i jasno!
2549

Na zahtjev mnogobrojnih ljubitelja i nakon poduže stanke ponovno u zagrebačkoj Tvornici svake subote – Novi val. Ako želite plesati uz glazbu Azre, Filma, Haustora, Prljavog kazališta, Boe, Animatora, Električnog orgazma, Idola, U škripcu, Lačnog Franca, Šarlo Akrobate, EKV, Bajage, Laboratorija zvuka, Disciplina kičme, Lakih pingvina, dođite već ove subote, 26. veljače od 22 sata i sjetite se zlatnog doba dobre glazbe u zagrebačkim klubovima. Upad je 25 kuna.

Program Novi val započet je u Tvornici 2002. godine serijom koncerata kao što su bili Jura Stublić & Film, Električni orgazam, Disciplima kičme, U škripcu, Haustor, Davorin Bogović (ex Prljavo kazalište), Animatori & Renato Metessi, Aerodrom, Tribute to Azra, Tribute to EKV, Massimo Savić & Alkemičari (s repertoarom Dorian Greyja), Zoran Predin & Band (s repertoarom Lačnog Franza).

U narednim godinama Tvornica nastavlja s Novim valom, ali sada kao klupskim programom koji uskoro postaje njezin najposjećeniji program jer je uspio okupiti posjetitelje ‘srednje generacije’ iliti ‘generaciju iz Kulušića i Lapidarija’, koji su godinama pokušavali pronaći svoje mjesto za izlazak i zaštiti ih od navale tinejdžera kojima je u međuvremenu Novi val postao ‘In’, glazba koja se mora slušati…

0 Shares
Muziku podržava