Novi spot Jennifer Lopez

Avatar
2055

I dok poslijednji spot Jennifer Lopez, “Jenny From the Block”, prikazuje jednu stranu njezine stvarne veze s Benom Affleckom, slijedeći spot će prikazivati fikcionalnu pricu o bivšim ljubavnicima ove zvijezde iz Bronxa.

LL Cool J, koji gostuje na pjesmi “All I Have”, pojavljuje se uz Jennifer Lopez u novom spotu, kojeg ovaj tjedan u New Yorku režira Dave Meyers (redatelj spotova za Missy Elliott i TLC). “U spotu se Jeniffer i LL Cool J jedno drugome priviđaju, tako da se stječe dojam da su još uvijek vrlo zaljubljeni, ali ipak nisu zajedno jer smatraju da je tako najbolje za oboje”, piše u Meyersovom sinopsisu -“Spot će imati zimski ugođaj, kao iz bajke, ali ipak tužan sveopći dojam”. “All I Have” je jedna od dvije suradnje na Jenifferinom albumu “This is Me… Then”, a druga suradnja je trenutačni hit “Jenny From the Block”, na kojem se pojavljuju Styles i Jadakiss.

Treći studijski album najpopularnije američke pjevačice trebao bi izaći 26. studenog, a producirala ga je čitava serija Lopezinih stalnih producenata, kao što su Corey Rooney (producent Rickya Martina i Destiny’s Childs-a), Troy Oliver (Ginuwine), te Dan Shea (Mariah Carey).

Muziku podržava

Lopez je nedavno dovršila konačnu verziju naziva pjesama s novog albuma nakon što je promijenila nazive nekoliko pjesama, od kojih je jedna “All I Have”, koja se u početku trebala zvati “I’m Good”.

Prema Epic Recordsu, nazivi pjesama s novog albuma su:

· Still

· Loving You

· I’m Glad

· The One

· Dear Ben

· All I Have feat. LL Cool J

· Jenny From the Block feat. Styles and Jadakiss

· Again

· You Belong to Me

· Catch the Beat

· I’ve Been Thinkin

· Baby I Love U!

· The One (bonus track version)

Muziku podržava