Novi spot Ibrice Jusića za koncertno ljeto

1447

Naš najpoznatiji kantautor i legenda dubrovačkih skalina Ibrica Jusić snimio je spot, odnosno spotove za hrvatsku i francusku verziju pjesme “Još samo ovaj put“, s kojom je jako uspješno nastupio na ovogodišnjoj Dori.

Spotovi su snimljeni u režiji Katje Restović, a već se mogu vidjeti na državnoj i gotovo svim lokalnim televizijama. Osim spota Ibrica je već pripremio ljetnu turneju, a od najbitnijih ljetnih svirki trebalo bi istaknuti Sarajevo 03.07., gdje će zajedno sa Mostar Sevdah Reunionom nastupiti na “Baščaršijskim večerima”.

Potom slijede koncerti u Makarskoj 13.07., te Mostaru 20.07., a 23.07. ima čast da sa Sarajevskom filharmonijom odsvira “Eminu” na otvaranju Starog mosta u Mostaru.

Dok je za kraj srpnja i sredinu kolovoza pripremio je dvije poslastice u svom Dubrovniku. Kako i sam kaže, on je prvi zabavnjak, koji je uvršten u službeni program Dubrovačkih ljetnih igara, pa će tako 27.07. održati cjelovečernji koncert u prekrasnom ambijentu tvrđave Lovrijenac. A za sredinu kolovoza priprema veliki jubilarni koncert kojim će proslaviti 40 godina “Skalina” na tim istim Skalinima naravno.

Muziku podržava