Novi singlovi Karlovačko RockOffa na radiju, a uskoro i na kompilaciji

Nove pjesme ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala od danas se nalaze u radijskom eteru, a uskoro će biti dostupne i na posebnoj kompilaciji “Karlovačko RockOff 2017”, u fizičkom i digitalnom obliku.

Četvrto izdanje festivala okupit će 18 kvalitetnih bendova koji trenutno čine okosnicu hrvatske rock i off scene, a jedna od novosti je da će, uz Zagreb, festival ugostiti još dva grada: Split i Rijeka.

Festival će tako započeti na riječkoj Harteri 30.9. kada će se predstaviti Dno, Mirna, The Miceks, Manntra i Scarlet Notes. Splitski klub Plan B će 6.10 ugostiti Brain Holidays, Nezahvalnike, Cubies i Audio Detektive, nakon čega slijede dva koncerta u zagrebačkom Shock Show Industry Katran. Harvo Jay, Ti, ja i moja mama, Garage in July, Mel Camino, Jam ritual nastupit će 12.10., a tjedan dana kasnije, 19.10. predstavit će se Matt Shaft, Mjuzikl, EOT i Dosh Lee. Superfinale četvrte sezone Karlovačko RockOff festivala održat će se 3.11., također u Shock Show Industry Katran.

Muziku podržava

“Popis od 18 odličnih izvođača i činjenica da Karlovačko RockOff u svom četvrtom izdanju dolazi u Rijeku, Split i na tri završna koncerta u Zagrebu, osigurava još bolju promociju najboljeg od aktualne hrvatske rock i pop glazbe. Znajući koliko je dobro bilo proteklih godina, sa sigurnošću možemo najaviti da će ove biti još zanimljivije. Ako je festivalski CD čvrsti dokaz o kako se dobrim glazbenicima radi, koncerti uživo dodat će onu presudnu završnu notu na atraktivne festivalske provode uživo”, izjavio je Hrvoje Horvat, umjetnički direktor festivala, kojem su ove godine u izboru bendova pomagali Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti) i producent Denis Mujadžić Denyken.

Karlovacko_RockOff

Karlovačko RockOff dosad se pokazao kao odlična platforma za lansiranje novih glazbenih imena i predstavljanje njihovog stvaralašta u eteru, medijima i na koncertnim pozornicama. Sara Renar, MORT, Silente, Gretta, Rezerve, Ante Cash i Mangroove neki su od izvođača koji su se dosad predstavili na festivalu, a danas su iza njih brojni koncerti, objavljena izdanja i nagrade. Njihove nasljednike saznat ćemo početkom studenog, a dotad uživamo u novoj kvalitetnoj glazbi i uzbudljivim koncertima u čak tri hrvatska grada.

Više saznajte na službenoj stranici festivala.

Muziku podržava