Novi koncerti Sepulture s Maxom na mikrofonu?!

domination
1848

Andreas Kisser, gitarist Sepulture za MTV je objasnio svoje planove za ovu godinu. Pokraj turneje sa Sepulturom i promocije novog albuma “Dante XXI”, ove godine planira izdati dvostruki solo album. Biti će napravljen od jednog žestokog CD-a s raznim glazbenicima i jednog akustičnog, no naglašava da to neće biti klasično ‘izdrkavanje’ na gitarama, već skup njegovih pjesama koje je radio zadnjih 3 godine.

Ipak, najzanimljivije zvuče njegovi komentari o sve češćim glasinama da će se Sepultura udružiti sa svojim bivšim pjevačem i sadašnjim frontmanom Soulfly, Maxom Cavalerom na ovogodišnjem Ozzfestu.

Naime, priča se o planovima da bi Sepultura i Soulfly na glavnoj pozornici odradili različite kombinacije i svirali po čak tri koncerta. Jedan klasični Soulfly, jedan s novim pjesmama Sepulture sa sadašnjim vokalom Derrickom Greenom, te jedan sa Sepulturom i Maxom za mikrofonom s pjesmama sa “Chaos A.D.” i “Roots”.

Andreas kaže: “Čuo sam puno o tome, ali još ništa nije dogovoreno. Prvo moramo odraditi turneju sa sadašnjim albumom i onda će se više znati. Ipak, fora je čuti da ljudi tu ideju podržavaju i da im se to čini odlično, a što se mene tiče bilo bi mi zadovoljstvo opet svirati s Maxom. S Maxom još nisam pričao o ponovom okupljanju, tako da su za sada sve to samo glasine. Ali, i to je početak!

Muziku podržava