Novi DVD Maksim Mrvice u prodaji

2763

Nakon dva iznimno uspješna albuma “The Piano Player” i “Varijacije I. i II. dio”, koji su u Hrvatskoj do danas dostigli platinastu i zlatnu nakladu, te prošle godine objavljenog “The Piano Player” DVD-a, od prošlog tjedna u prodaji je još jedno DVD izdanje Maksim Mrvice.

The Essential Maksim” donosi dosad neviđenu snimku premijere posljednjeg albuma “Varijacije”, održane u Japanu, u rujnu prošle godine. Album je tada predstavljen live izvedbama tema “Kolibre”, “Amazonic”, “Merry Christmas Mr. Lawrence”, “Bohemian Rhapsody”, “Totentanz” i “PagRag”. Uz to na DVD-u je i isječak sa prve Maksimove londonske premijere albuma “The Piano Player”, kao i četiri videospota, te “Variations EPK”. Dodatnu atrakciju ovog izdanja predstavlja i dosad neobjavljena audio snimka Maksimove izvedbe Mozartovog “Requiema”.

Krajem mjeseca Maksim kreće na turneju s Moskovskom filharmonijom, koja će obuhvatiti najveće azijske metropole, a u srpnju je ponovo u Hrvatskoj, gdje će se predstaviti velikim koncertom u Pulskoj Areni, u sklopu Histria Festivala.

U međuvremenu, na domaće radio postaje stiže novi singl s “Varijacija”, tema “Piano concerto no.1 in b flat minor” P. I. Čajkovskog, koju je Maksim, kao i već dio albuma, snimio sa Kraljevskom filharmonijom iz Londona.

Muziku podržava