Novi album Vatre od ponedjeljka u prodaji

Avatar
1618

Najnoviji album grupe Vatra “Prekid programa” od utorka 26. listopada moći ćete pronaći u trgovinama. Album donosi nam pomak u zvuku Vatre. Iskrene pjesme i žešći, tvrđi zvuk od dosadašnjih albuma te prepoznatljiva Denykenova produkcija čine ovaj album konačnom potvrdom njihova statusa na domaćoj rock sceni jer, iako po godinama mlad, bend Vatra postoji već 9 godina i “Prekid programa” je njihov treći album, a drugi u izdanju Dallas Records.

Nakon velikog uspjeha prvog singla s nadolazećeg albuma, hita “Anđeo s greškom” na kojemu je gostovao Mile iz Hladnog piva, hiperaktivna ekipa iz Vatre isporučila nam je još jedan izvrstan singl, pjesmu “Gorim“. Pjesmu imate prilike slušati u radijskim programima i top ljestvicama diljem Hrvatske, a na Top 10 ljestvici jedne od najslušanijih radio stanica u zemlji – Otvorenog radija, pjesma je zauzimala 1. mjesto nekoliko tjedana i jedna je od najemitiranijih pjesama u njihovom eteru tijekom rujna i listopada. Atraktivan video spot za song “Gorim”, na kojem su ponovo surađivali sa neizbježnim Radislavom Jovanovim – Gonzom od ovoga tjedna možete gledati na svim televizijama u Hrvatskoj.

26. listopada održat će se središnja koncertna promocija u zagrebačkom klubu Aquarius na Jarunskom jezeru i garantirana je dobra zabava. Svaki 50. posjetitelj Aquariusa u utorak dobit će na dar album “Prekid programa”, a album će se također prodavati po posebnoj promotivnoj cijeni. Dakako, nakon koncerta očekuje vas rock’n’roll party do jutarnjih sati!

Muziku podržava

A nakon nagradne igre za fanove vezane uz prvi singl, Vatra i Dallas Records ponovo spremaju iznenađenja. Prvih 500 kupaca “Prekida programa” u Dallas Music shopovima moći će ostvojiti jednu od tri nagrade skrivene na letku unutar albuma: 1. nagrada je glavna uloga u trećem spotu Vatre, 2. nagrada je kolekcija svježih izdanja Dallas Recordsa, a 3. nagrada su sva izdanja Vatre + singl!!!

Omot albuma ponovo je izradila Tonka Lujanac iz dizajnerskog teama Bruketa&Žinić, fotografije je radio Saša Pjanić, a produkciju albuma Denyken, dakle, provjerena ekipa stalnih suradnika koja prati visoke standarde koje su članovi banda sebi postavili na samom početku svog postojanja.

Vatru uživo možete vidjeti u slijedećim gradovima:

23. listopada – Gospić, istoga dana, kasnije – Otočac (As)

30. listopada – Pula (Uljanik)

31. listopada – Karlovac (River Pub)

12. studeni – Koprivnica (Kuglana 2)

11. prosinca – Sarajevo (rock maraton – dvorana Zetra)

Muziku podržava