Novi album Supergrassa u prodaji

1140

Deset godina nakon što su definirali svježi i pitki britanski gitaristički pop s albumom “I Should Coco”, Supergrass se vraćaju na scenu s “Road To Rouen“, novim i najozbiljnijim albumom dosad. Peti studijski album u njhovoj karijeri možda će i uplašiti neke fanove, no samo one koji se boje promjene, avanture i žele zadržati uspomenu na onaj isti zvuk koji su voljeli prije cijelog desetljeća.

Novi album je intrigantno drugačiji i zanimljiv, album o promjenama, o odrastanju i pronalaženju novoga smisla u životu oko nas. I sam Gaz priznao je da je došlo do promjene u načinu na koji piše pjesme u posljednje vrijeme. On i bend definitivno su spremni okrenuti novo poglavlje u svojoj karijeri, a “Road To Rouen” dokaz je da momci za to imaju i više nego potrebno znanje, volju i inspiraciju.

Novi album donosi najširu paletu utjecaju dosad – od Zeppelinovskih riffova, brass sekcije, orkestracija, pa do ritam mašina kakve su davno koristili Sly & The Family Stone. Prvi singl “St. Petersburg” već je dovoljno zagrijao javnost za novi album, kritika piše hvalospjeve, a njegovu promociju bend će nastaviti tijekom jeseni na specijalnim kazališnim akustičnim koncertima.

Muziku podržava