Novi album Korna odlično startao u Americi

1188

Nakon prošle, možda i najturbulentnije godine u njihovoj sada već 12 godina dugoj diskografskoj karijeri, Korn se vraćaju na vrhove svjetskih top lista s novim albumom “See You On The Other Side“, prvim za Virgin etiketu. U prvom tjednu u Americi otišlo je nevjerojatnih 226 000 primjeraka novog albuma, podatak gotovo nevjerojatan uzme li se u obzir da njihov prošli studijski album “Take A Look In The Mirror” u prvom tjednu nije prešao brojku od 100 000.

No uz pomoć prvog singla “Twisted Transitor” i sjajnog pripadajućeg video spota, te hvalospjeve kritike koja novi album svrstava uz rame kultnog istoimenog prvijenca iz 1994., album “See You On The Other Side” bez problema se našao prvi vrhu lista prodaje diljem svijeta.

Koncertnu promociju albuma Korn će prvo odraditi u Americi početkom iduće godine, dok u Europu stižu krajem proljeća na ogromnu turneju kojom će pokriti gotovo sve značajnije europske festivale. Već su potvrđeni nastupi za najveći njemački festival Rock Am Ring/Rock Im Park početkom lipnja, a ovih dana očekuje se i potvrda njihovog nastupa na Nova Rock i Aerodrome festivalima u susjednoj Austriji.

Muziku podržava
Stisni