Novi album Erasurea u prodaji

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1156

Na krilima uspjeha prvog singla “Breathe” (UK #4), veterani plesnih ritmova, Andy Bell i Vince Clarke, objavljuju svoj novi album “Nightbird“. Sa preko 25 milijuna prodanih nosača zvuka iza sebe, ovaj duo, poznatiji kao Erasure, odlučio je ovoga puta pojednostaviti stvari.

Za razliku od prethodnih studijskih projekata (“Loveboat” , “Cowboys”), koje Andy i Vince sada opisuju kao premračne i introspektivne, “Nightbird” su radili s veseljem i entuzijazmom poput onoga s početka karijere, kada su prije 20 godina osnovali Erasure.”Puno sam sretniji s ovim albumom, nego prethodnima. Isto misli i Vince. To se i čuje u svakoj pjesmi na albumu. Ovo je možda i najbolji materijal koji smo snimili nakono dugo vremena” tvrdi Andy.

Nakon uspješne prošlogodišnje turneje, i krajem godine objavljenog koncertnog DVD-a “The Tank, The Swan And The Baloon Live!</b<” sa snimkama iz 1992. godine, Erasure i za ovu godinu najavljuju novu turneju. “Nova turneja će biti ledena i krvava” najavljuju momci. Prvi europski datumi, na kojima će ih podržavati skupina Client, najavljeni su već za ožujak (nama najbliže odredište za sada Munchen 31. ožujka).

0 Shares
Muziku podržava