Novi Akustika Session video Marina Jurića-Čivre

Muzika.hr - Glasno i jasno!
594

Krajem prošle godine, mladi glazbenik iz Virovitice – Marin Jurić-Čivro predstavio je prvi u nizu videa iz svog Akustika Session live-serijala, snimljenog u glazbenoj knjižari Rockmark. Uslijedio je i nastavak.

Drugi po redu video iz ovog serijala je snimka akustične verzije njegovog debi-singla “Dobro jutro svima“. Nova je verzija nastala također u pratnji virovitičkog benda ZMaJ, kojeg čine trojica talentiranih glazbenika: Jasmin Horak, Mario Petrinjak i Zrinko Jurić-Čivro. Marin Jurić-Čivro svoj akustični serijal “Akustika Session” predstavlja u nekoliko etapa – ukupno će biti objavljene četiri pjesme, a svi video-materijali će se naći na Marinovom službenom YouTube/Vevo kanalu. Sve je posloženo u suradnji s Nexus produkcijom, koji su bili zaduženi za hvatanje slike i tona te s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska.

Debi-singl “Dobro jutro svima” Čivro je predstavio 2015. godine, a pjesmu autorski potpisuje Ivan Dečak te je snimljena u suradnji s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem iz Svadbasa. Za prateći videospot bio je zadužen redatelj Boris Sekulić.

Muziku podržava
Stisni