Nove britanske rock uzdanice na INmusic festivalu

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1138

Uz headlinera Morrisseyja (6.srpnja), te Darkwood Dub još jedan od stranih izvođača koji će nastupiti na tog drugog dan INmusic festivala na zagrebačkoj Šalati je sastav Archie Bronson Outfit, novi atraktivni blues-rock bend iz Velike Britanije.

Mladi blues-rock trio, inače prijatelji od malih nogu, u početku su uglavnom svirali po lokalnim klubovima i pubovima u zapadnoj Britaniji, i istovremeno studirali umjetnost. Nakon što su napustili rodni Wiltshire i otišli u London, zamijetila ih je izdavača kuća Domino Records koja im je izdala debi album “Fur” 2004. godine.

Nakon Franz Ferdinanda i Arctic Monkeysa izdavačka kuća Domino Records postala je sinonim za otkrivanje izvrsnih novih bendova na prebogatoj britanskoj glazbenoj sceni. U travnju ove godine izašao je drugi album Archie Bronson Outfita “Derdang Derdang“, čiju produkciju potpisuje Jacquire King, producent koji je surađivao i s Tom Waitsom i Kings Of Leon.

Muziku podržava

Ugledni glazbeni magazin Mojo ocijenio je album sa četiri od pet zvijezdica, Uncut isto tako, dok je Time Out album ocijenio najvišom ocjenom, dok je New Musical Express opisao je jedinstven zvuk britanskog trija vrlo jednostavno ‘Izvrsno divlje‘.

Cijena ulaznice za jedan dan festivala iznosi 280 kuna, a cijena festivalske ulaznice iznosi 400 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima:
Zagreb: Dancing Bear (Gundulićeva 7), Integral (Pothodnik)
Split: Dancing Bear (Dioklecijanova 6)
Rijeka: Aqurius Shop (Matije Gupca 3a)
Osijek: Trg Ante Starčevića (Pothodnik)
Pula: Dallas CD Shop (Fontička 3), Activa Travel, Pula;
Rovinj: Link (Carrera bb)
Internet prodaja ulaznica u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr – Kupovina ulaznica).

0 Shares
Muziku podržava