Nova Massimova “Vještina”

2028

Nakon što je Massimov album “Vještina” doživio srebrnu nakladu, a bliži se i zlatna, u pripremi je drugi album, naslovljen “Vještina II“. Album će svjetlo dana vjerojatno ugledati polovicom travnja, najavio je sam Massimo. U lovranskom studiju Ivana Popeskića, Massimo i Ivan – provjereno uigran tim, još biraju pjesme za novi album.

“Album će biti sličan prvome, uz autorske pjesme na njemu će se naći i obrade. U kojem omjeru, zasad se ne zna. S pjesmom Denisa Dumančića “Tu na mojim rukama“, za koju je tekst napisao Fajo, krenuli smo raditi novi album. S njom idemo i na Doru. Na albumu će biti i obrade koje nisu uspjele stati na “Vještinu I”, ali i one kojih se tada nismo mogli sjetiti.

Iznova će se tu naći Bregović, Stublić, nešto od Valjka. Hus mi je nudio neke pjesme za koje drži da ih mogu napraviti. Onda smo se sjetili pjesme “Dođi” iz 1993. godine. Bit će tu i prepjev neke od pjesama poznatog talijanskog pjevača Renata Zera. Neće se raditi o prijevodu teksta s talijanskog, već o prepjevu. Zamolio sam Arsena Dedića da napiše tekst. Krasno je što sam od Arsena za album dobio jednu autorsku pjesmu.

Naslov je pjesme “Kažu“, a riječ je o intimnoj ženskoj priči. Tu je i mlada makedonska autorica Caliopi s pjesmom “Prokleto dobro znam“, a piše još jednu pjesmu. Želim je predstaviti hrvatskom tržištu. Planiramo duet jer smo se eto našli i senzibilitetom i glasovno” – izjavio je Massimo za Večernji list.

Muziku podržava