Nova fotka Korna i Heada izaziva pitanje – privremeno ili trajno?

domination
823

Nitko ne voli naslove s upitnikom na kraju, jer se tako može napisati i “Iniesta dolazi u Hajduk?” ali Korn i odbjegli Brian “Head” Welch zadnje vrijeme na sve moguće načine su dali naslutiti da više nema smisla da budu odvojeni, samo što nikako da to doslovno i kažu.

To što su najavili nekoliko koncerata s dodatkom ‘feat. Head‘ i to što su kasnije potvrdili da će s njima biti na cijeloj turneji tijekom 2013. sada su zapečatili jednom zanimljivom slikom. Riječ je o promo fotografiji koju su objavili na svojem Twitteru gdje im od originalne postave sada fali samo bubnjar David Silveira.

Prve su to zajedničke fotografije još od davne 2004., naravno ako ne brojimo nasumične backstage fotke nastale nakon prošlogodišnjeg Headovog gostovanja na festivalu Carolina Rebellion.

Zna se da koncertnu suradnju Korna s gitaristom čiji je odlazak iz benda izazvao puno glazbeno-religioznih potresa treba dobro popratiti medijskim pumpanjem, ali kada vam i drugi gitarist Munky kaže da je “optimisitičan glede trajnog reuniona“, onda se možemo nadati da će uskoro sletjeti i službena vijest koja će to potvrditi.

Dat ćemo im vremena da odsviraju tih par koncerata, da vide paše li im, pa da onda malo po malo počnu kapati svakojake vijesti tipa “napisali smo nekoliko novih riffova zajedno, ali još ćemo vidjeti“, “kemija u studiju je nevjerojatna, ali još ćemo vidjeti” i tako u nedogled… A možda jednog dana i dočekamo ono što već sad jako miriši…

Muziku podržava