Noel Gallagher dobio batina za vrijeme koncerta

2861

Velika svjetska turneja Oasisa koja je nedavno započela po Sjevernoj Americi povodom izlaska albuma “Dig Out Your Soul” započela je s velikim problemima, budući da je stariji brat Gallagher, Noel, dobio batina na jednom od početnih koncerata neki dan u Torontu.

Incident se dogodio na nedjeljnom koncertu kada je jedan nezadovoljni posjetitelj nasrnuo na Noela, pošto mu se učinilo da je koncert prekratak.

Za vrijeme izvođenja “Morning Glory“, nepoznati fan je izletio na pozornicu i odgurnuo starijeg Gallaghera koji je potom jako udario u zvučnike.

Muziku podržava

Noel se nakratko povukao iza stagea, da malo dođe k sebi, zatim se vratio i održao koncert do kraja. Poslije je odveden u bolnicu da se provjeri težina ozljeda jer se sumnjalo na slomljeno rebro i oštećenje ligamenata.

Napadač je odmah odveden u najbližu policijsku postaju i biti će optužen za težak napad.

Kasnije je procurila vijest da je taj čin uništio zajednički nastup Paula Wellera s Oasisom na pjesmi “Champagne Supernova” gdje je Weller trebao odsvirati gitarski solo, kao što je to i učinio za potrebe albuma “(What’s The Story) Morning Glory?”.

Zasad nema nikakvih obavijesti na službenim stranicama benda o težim ozljedama i odgađanju nekih koncerata s turneje.

Kako je sve izgledalo, možete vidjeti ovdje.

Muziku podržava