NLV zatvaraju Akustiku u riječkom Tunelu

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1041

Utorak po utorak polako smo se približili kraju pete po redu sezone akusticiranja. Riječki dio programa u Tunelu zatvaramo uz NLV, koje ćemo ugostiti u utorak, 2. lipnja.

Nismo se niti okrenuli, a već smo došli do posljednje ovosezonske Akustike pred riječkom publikom. Prvi utorak u lipnju ujedno će biti i posljednji utorak riječkog akusticiranja u ovoj sezoni.Tom prigodom ispod pruge ćemo ugostiti NLV (Nikol, Luka & Vedran), acoustic-indie-folk skupinu iz Pule. Momci i djevojka, odnosno Luka Šipetić, Vedran Grubić i Nikol Ćaćić, podsjetit će nas na svoje debitantsko EP izdanje “…and who are you?“, s kojeg su predstavili i dva singla – “Guide Me Home” te “You“.

Otkrili su nam i kako polako, ali sigurno pripremaju i svoj album prvijenac te će riječka publika imati priliku čuti i pokoju novu pjesmu. Uz to, u Tunel dolaze i u pojačanom izdanju – u društvu basiste Ronija Nikolića, koji se odnedavno pridružio postavi benda.

Muziku podržava

Tjedan dana kasnije, 9. lipnja, petu sezonu akusticiranja privest ćemo kraju i u zagrebačkom Rockmarku, uz neponovljivog Mikija Solusa!

Početak svirke u Tunelu je u 21:30, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #akustikaV:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni