Nina Nastasia u četvrtak u KSET-u

938

Godinu dana nakon prve europske turneje, Nina Nastasia ponovo kreće preko Atlantika kako bi promovirala svoj novi, treći po redu album “Run To Ruin”. Reakcije publike nakon Ninina lanjskog nastupa u KSET-u bile su i više nego pozitivne, a da je takav odnos obostran dokazuje činjenica da je Nina, nakon već ugovorenih termina cijele europske turneje, inzistirala da ista započne u Zagrebu. Ima li bolje najave za njen nastup u četvrtak?! Cijena karte u pretprodaji je 35 kn, na dan koncerta 45 kn.

Nina Nastasia je velika zvijezda njujorške underground scene . Njezina prva dva kultna albuma (Dogs i The Blackened Air) naišla su na odobravanje kritike i publike. Svojim najnovijim albumom Run To Ruin Nina stvorila je novi glazbeni stil koji neki kritičari nazivaju Southern Gothic Folk.

Producent zadnja dva albuma je legendardni Steve Albini koji je surađivao s Nirvanom, Pixies, Breeders, PJ Harvey, a za bubnjevima se ovoga puta našao Jim White iz grupe Dirty Three. Prošlogodišnji koncert bio je pozitivno iznenađenje za sve koji su se zatekli u KSET-u (namjerno ili slučajno) pa ni ovog četvrtka ne očekujemo ništa manje…

Muziku podržava