Nije im uspjelo otkazati koncert Marilyn Mansona!!

1600

“Nakon višetjedne bitke s nedovoljno informiranim, konzervativnim, ‘moralno ćudorednim’ i nedemokratičnim dijelom tuzemne javnosti koji su tražili zabranu koncerta skupine Marilyn Manson, zadovoljstvo nam je što nismo postali prva europska zemlja koja je dozvolila zabranu pop umjetnosti i jednog odlično marketinški i vizualno smišljenog rock and roll koncerta” javlja organizator udruga United i DOP Produkcija.

Nakon nelojalne konkurencije od strane Histria Festivala, prekršajne prijave udruge Oaza, prijedloga za zabranom koncerta od strane nekoliko župnika iz istarskih župa, plasiranja dezinformacija o koncertu i okolnostima oko Marilyn Mansona u vodećim hrvatskim medijima (Jutarnji list), te netočnog navoda pulskog gradonačelnika Valtera Drandića za Dnevnik HTV-a kako Elton John ne želi doći u Arenu i uvjetuje svoj dolazak Mansonovim otkazivanjem. Organizator je promptno provjerio kod samog Mansona i Elton Johnovog managementa i dobili su informaciju da to nije istina jer Marilyn Manson i Elton John privatno su dobri prijatelji!

Nekoliko bitnih informacija i savjeta organizatora:

Ulaznica će u dovoljnom broju, po univerzalnoj cijeni od 199 kuna, biti na dan koncerta u Puli, pred Arenom. Koncert počinje u 21 sat.

Muziku podržava

Obzirom da su dolazak najavili mnogobrojni obožavatelji iz Slovenije, BiH, SiCG, Italije, Madžarske, Austrije, upozorava se da NE donose sa sobom ikonografske rekvizite i modne detalje tipa lanci, šiljati i metalni predmeti, zakovice i slično, jer će im zbog sigurnosti drugih posjetitelja biti oduzete pri ulazu u Arenu. U slučaju kiše ponesite kabanice!

Posebno se skreće pozornost da se zbog iznimno povećane pažnje javnosti, povećane prisutnosti policije i osiguranja na koncertu, pridržavate priloženih uputstava kako bi izbjegli nepotrebnu gužvu i moguća nezadovoljstva svih sudionika i posjetitelja na koncertu.

Muziku podržava