Nick Cave And The Bad Seeds objavljuju novi DVD

1680

Nick Cave And The Bad Seeds objavit će 29. ožujka novi DVD “The Videos“. Ova kolekcija donosi dvadeset video brojeva iz dosadašnje karijere benda, uključujući klasike poput “The Mercy Seat”, “The Ship Song” i “Where The Wild Roses Grow” u kojem je gostovala Kylie Minogue.

Među režiserima koji su surađivali sa Caveom, a čiji se spotovi nalaze na ovom DVD-u treba svakako istaknuti dva spota koja je režirao član benda Mick Harvey (“Deanna” i “Wanted Man”), zatim video za pjesmu “Straight To You” u režiji Antona Corbijna, kao i cijeli niz spotova koje je režirao dugogodišnji suradnik John Hillcoat.

Svaki od uvrštenih video brojeva ima posebnu najavu kroz riječi samog Cavea i članova Bad Seedsa i upravo ti komentari predstavljaju onaj neviđeni ekskluzivni sadržaj izdanja. DVD “The Videos”, konačno, pruža nam priliku da karijeru jednog od kritički najpriznatijih kantautora našeg vremena, pogledamo iz jednog sasvim novog kuta, te samim time ovo izdanje, na neki način, dobiva i epitet antologijskog projekta.

Uz ovu najavu, dodajmo kako Nick Cave And The Bad Seeds trenutno kompiliraju materijale za album na kojem će se naći B-strane singlova i rijetke snimke, čiji se izlazak očekuje u travnju ove godine.

Muziku podržava