Nema video spota za novi singl Ramireza

1648

Kako smo već pisali Ramirez imaju peti singl s istoimenog debitantskog albuma – “Čudno je biti tu“, a za razliku od dosadašnje prakse kad su za sve singlove snimili video spotove (“Iste cipele” i “Sve je OK” Goran Kulenović, “Otjeraj me” Andrej Korovljev, “Barcelona”) za novi neće biti taj slučaj.

Karakteristika novog singla je da neće biti popraćen regularnim video spotom već je umjesto istog pjesma upotrijebljena za ekranizaciju vježbe studentice 4. godine filmske i TV režije sa zagrebačke Akademije Dramskih umjetnosti Čejen Cernić.

Dotično uprizorenje prema zajedničkoj odluci izdavača i grupe neće biti pušten za televizijsko emitiranje, ali će biti dostupan kao bonus materijal za fanove i interesente na jednom od slijedećih izdanja grupe. Ekranizacija pjesme odvija se u kazalištu u kojem članovi grupe Ramirez od promatrača jedne cabaret točke postaju aktivnim sudionicima neobičnih šminkerskih zahvata. Osim članova grupe, u video spotu glume studentice glume Marija Borić, Tena Jeić Gajski, Iva Mihalić i Jelena Lopatić, dok je kamermanka bila Maja Midžor, a montažerka Jelena Modrić.

Muziku podržava