Nellcote akustično u Tunelu!

1523

U riječkom klubu Tunel ponovno imamo priliku ugostiti skupinu Nellcote, s kojom ćemo akusticirati u utorak, 10. veljače!

Zagrebački alternative-blues-folkeri svoju su priču započeli 2010. godine, kao projekt entuzijastičnog dvojca, Vinka Ergotića i Lovre Boljata, željnog stvaranja vlastite glazbe i predstavljanja svog malog samozatajnog svijeta drugima.Iako im je soba i dalje omiljeno mjesto za stvaranje novih ideja, odavno su prerasli njene metre kvadratne. Iza sebe imaju bogata koncertna iskustva, od samostalnih nastupa u raznim klubovima diljem regije, pa sve do festivalskih gostovanja.

2014. godina za njih je bila izuzetno produktivna, kako i sami kažu: “Bilo je tu par nekih novo snimljenih pjesama, mnogo novonastalih pjesama na čekanju, divnih koncerata – od muzeja i kazališta do lijepog pogleda s pozornice INmusic festivala – dolazak novih članova, rađanja velikih prijateljstava i stvaranja ugodnih poznanstava…”.

Muziku podržava

She Said” upravo je jedna od pjesama novijeg datuma, za koju su predstavili i prateći video, koji je amaterska snimka oluje snimljene na Lastovu, u kolovozu prošle godine.

Na novom izdanju Akustike imamo priliku ugostiti ih u novijoj postavi te čuti kako u akustičnom izdanju zvuče pjesme nešto starijeg i nešto novijeg datuma.

Početak svirke u Tunelu je u 21.30, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni