Nellcote akustično u Rockmarku

899

Još jedan utorak, još jedna Akustika. Za 11. prosinca zagrebačka skupina Nellcote nam priprema akustičnu svirku u zagrebačkoj knjižari Rockmark.

Skupina Nellcote zaživjela je 2010. godine, kao projekt entuzijastičnog dvojca željnog stvaranja vlastite glazbe i predstavljanja svog malog svijeta drugima. A u tom njihovom svijetu isprepliću se duhovi glazbene povijesti, od delta bluesa i folka, do rock’n’rolla i alternative, stvarajući specifičnu zvukovnu smjesu.Od početnih jam-sessiona i snimanja u kućnom studiju, tj. sobi, Nellcote se proširio na postavu koja je započela s radom na autorskim stvarima i pripremama za nastupe uživo. Soba im je i dalje omiljeno mjesto za oživljavanje ideja, a trenutno pripremaju i nove pjesme za prvo EP izdanje.

Na svu sreću, soba nije jedino mjesto gdje je moguće čuti njihovu svirku – već su održali nekoli zamijećenih nastupa po zagrebačkim klubovima, a na novom izdanju Akustike ćemo imati priliku čuti ih u akustičnom izdanju, kada će po prvi put nastupiti na našoj malenoj drvenoj pozornici Rockmarka.

Muziku podržava

Svirka počinje u 19 sati, a upad je free free free.

Ovo će ujedno biti posljednje akusticiranje u Rockmarku u ovoj godini, prije kratke blagdanske pauze, stoga svakako navratite. Ugodna atmosfera i akustična svirka će vas sigurno zagrijati.

Akustika – Sviđa mi se | Pratim te

[Ovaj projekt podržava HDS ZAMP]

Muziku podržava