Ne prestaju Painovi problemi u Njemačkoj

1674

Nakon što su prošlog petka ni krivi ni dužni pretučeni u Leipzigu, članovi švedske metal skupine Pain ponovno su ‘upali’ u probleme u Njemačkoj. Njih je naime, zaustavila policija na autoputu, te ih udaljila iz tour busa, a što se točno dalje dogodilo, pročitajte u obavijesti benda:

“Eto ga ponovo. Napustili smo Frankfurt danas (ponedjeljak) oko podneva jer smo prvo morali čekati novog vozača busa, koji je stigao, i naše 200 km dugo putovanje prema Bambergu je započelo.

Nakon dva sata vožnje i samo dvadesetak minuta do cilja, zaustavljeni smo od strane policije, koji nam je zapovijedila da napustimo autobus, nakon čega su nas posjeli u liniju uz pločnik.

Muziku podržava

Pretražili su nas jednog po jednog, morali smo skinuti cipele i čarape na 40 minuta dok su oni pretražili cijeli bus i pregledali i prevrnuli sve naše torbe. Kad su završili, izašli su iz busa s torbicom od kamere te nas pitali kome pripada. Sadržavala je malu plastičnu vrećicu sa sumnjivim bijelim prahom, a bila u vlasništvu našeg novog vozača koji je, naravno, tvrdio da je nikad prije nije vidio…

Da skratimo priču, zapeli smo negdje na autocesti bez vozača, mrkli mrak i vani pada kiša. Pokušali smo uživati gledajući “Stravu u Ulici Brijestova” na laptopu, jeli hladnu hranu iz konzerve s crnim vinom toplim poput mokraće. Još jedan odlično proveden dan. Sve ima bolji okus uz Freddya Kruegera.”

Kako su dva dana nakon napada, u nedjelju, Painovci već bili na pozornici, sigurno ih niti ovaj incident neće spriječiti u nastavku europske turneje na kojoj supportiraju Nightwish.

Najbliže nama zaustavljaju se u Ljubljani, i to u dvorani Tivoli u utorak, 4. ožujka.

Muziku podržava