!ndigo 7 akusticiraju u Rockmarku!

1039

Nakon otvorenja sezone Akustike i u zagrebačkom Rockmarku i u riječkom Tunelu, akusticiranje nastavljamo s mladim zagrebačkim bendom !ndigo 7!

U utorak, 12. studenog, u Rockmarku će se održati novo izdanje serijala Akustika, a tom prigodom na malenoj drvenoj pozornici glazbene knjižare nastupit će skupina !ndigo 7, predvođena pjevačicom Hanom Blažević.

Okupljeni krajem 2011. godine, skupina se korak po korak formirala u današnji sastav kojeg uz Hanu čine Tara Jelovac (back vokal), Roni Kranjec (bas gitara), Branimir Lozo (gitara), Marko Osojnik (gitara), Sandro Šandro (klavijatura) i Ivan Pecotić (bubanj). Postepeno su započeli sa stvaranjem autorskog materijala, odradili niz koncerata, među kojima posebno izdvajaju ‘Ostat ću mlad (sjećanje na Krešimira Blaževića)’, ‘Zadnja Stanica Prečko’ i ‘HR Demo Klub’ glazbeno natjecanje, na kojem su i pobijedili.

Muziku podržava

Ubrzo su zainteresirali Dancing Bear, za koji potpisuju svoj prvi diskografski ugovor i objavljuju i prvi službeni singl, pjesmu “Pitanja“, koja se sasvim zasluženo našla na visokim pozicijama raznih glazbenih ljestvica hrvatskog radijskog etera. Trenutno su u fazi pripreme debitantskog studijskog izdanja, no kako i sami priznaju, budući da su članovi benda zaokupirani i studentskim obavezama, rad na albumu prvijencu ide usporeno. “Želimo da pjesme zvuče fenomenalno” ističu, stoga je polagano i opušteno snimanje novih pjesama potpuno opravdano.

Kako zvuči djelić novih pjesama u akustičnom izdanju, zagrebačka publika ima priliku provjeriti 12. studenog, na novom izdanju Akustike u zagrebačkoj knjižari Rockmark.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni