Nakon što smo odmorili dušu i tijelo ovoga ljeta, spremni smo za nove radne pobjede! Kreativnih ideja u našim glavama je mnogo i frcaju na sve strane, a tražimo osobu koja će te iste ideje uspješno plasirati te s nama mijenjati medijsku scenu u Hrvatskoj i regiji!

Ako imaš postojeće iskustvo prodaje u digitalnom mediju ili agenciji te pratiš svijet pop kulture, glazbe i entertainmenta do te mjere da ti je bookmarks krcat opskurnim metal bendovima, ti si naš čovjek!

Kod nas te očekuje ekipa koja je sklop iskustva i mladosti, a važno nam je da:

  • imaš postojeće iskustvo agencijske i/ili medijske prodaje
  • u malom prstu držiš društvene mreže i digitalne medije te pratiš trendove u digitalnoj komunikaciji
  • pratiš događanja u svijetu medija, glazbe, entertainmenta i pop kulture općenito
  • možeš zadovoljiti i premašiti zadane prodajne kvote, drugim riječima posjeduješ motivaciju i znanje da zakucaš deal
  • si zabavna i ambiciozna osoba koja će se uklopiti u postojeću ekipu
Muziku podržava

Odgovornosti koje te očekuju su:

  • rad u Zagrebu
  • cijeli prodajni proces tj. ‘sales cycle: prospect, pitch, close and renew’
  • održavanje odnosa s klijentima
  • suradnja s redakcijom i internom agencijom u kreativnom segmentu stvaranja ponude, sadržaja i kampanja

via GIPHY

Bonus je poznavanje dosadašnjeg rada i vrijednosti Muzike, a nudimo ti stalni radni odnos te vrlo konkurentnu plaću. Dodatna motivacija za prijavu su i upadi na koncerte, festivale i konferencije iz branše, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Muzika nije samo portal za glazbu i pop-kulturu. Predstavljamo Hrvatsku te biramo domaće predstavnike za prestižnu IMPALA nagradu (udruženja europskih nezavisnih izdavača). Organiziramo hackathone i pop-up evente i imamo velike planove za in-house kreativnu agenciju i influencer lab. Tamo ćeš provesti većinu svojeg vremena u prodaji proizvoda koji proizlaze iz agencijske radionice, a ponekad očekujemo da pripomogneš svojim savjetima iz sales perspective kolegama. Kad smo već kod kolega, očekuje te rad u kreativnom okruženju s ljudima koji imaju veoma međunarodan pogled na svijet – na kraju krajeva, Muzika djeluje i u New Yorku putem svojeg pop-up ureda. Svakako nije na odmet spomenuti i otvorenost prema udjelima u budućim poslovanjima!

Oduševi nas prijavom na karijere@muzika.hr do 1.9.2018.

12 Shares
Muziku podržava