Narušeni susjedski odnosi Jimmya Pagea i Robbiea Williamsa

  Muzika.hr
  4729

  Robbie Williams i Jimmy Page susjedi su u zapadnom dijelu Londona, a kao i kod svih susjeda građevinski radovi izazvali su određene trzavice.

  Williams je još u siječnju prošle godine odlučio renovirati svoju 17 milijuna funti vrijednu vilu, ali je Page odlučio suprotstaviti se toj ideji tvrdeći da opseg planiranih radova – stavljanje novog poda, mijenjanje rasporeda teretane i bazena, promjena staklenog krova i nadogradnja garaže – može izazvati vibracije koje mogu oštetiti obližnje kuće među kojima je i njegova Tower House.

  Angažirao je Page vojsku inženjera, arhitekata i stručnjaka srodnih struka kako bi dokazao da ima pravo, no lokalne su vlasti stale na Williamsovu stranu pa su radovi započeli u srpnju prošle godine.

  Kako priča Williams, Page je od tog trenutka ‘psihički obolio’ jer satima zna sjediti vani i snimati što se događa kako bi dokazao da je razina buke ipak nedopuštena. Williams dodaje i da su ga vidjeli kako spava u vrtu kako bi mogao špijunirati radnike.

  Identični dobrosusjedski odnosi muče i Williamsovog kolegu iz Take Thata, Garya Barlowa, koji se namjerio na gitarista grupe Queen, Briana Maya.

  Muziku podržava