Najnevjerojatniji show za rođendan Močvare

1536

Recimo da je nastup na posljednjem Fiju Briju bio jedan način da se predstavi rad i razmišljanje Let 3 danas. Nastupom na proslavi šestog rođendana zagrebačkog kluba Močvara 16.travnja bend će se predstaviti u sasvim drugačijem svijetlu. “Bit će to najnevjerojatniji show ikad viđen kod nas!” tako se najavljuje ovaj koncert.

O koncertnoj snazi Let 3 sve se zna. Već godina slove kao najveća domaća live atrakcija, ali nastup u Močvari dat će toj tituli sasvim novu dimenziju. Potpuno promijenjena koncepcija showa u koji će strateški biti uključeni grupa plesača, limena glazba, zbor Jeka Primorja, pa čak i posebna revija, a sve začinjeno izvedbom dijela radnih verzija novih skladbi i kolopletom niske hitova iz bogate pjesmarice benda, složenih na dosad neviđen način. Vjerojatno najveća novost nastupa bit će pokušaj grupe da u iznimnoj interakciji s publikom pokuša proizvesti nešto sasvim novo.

Sve skupa bit će zapakirano u najfurioznija i najeksplozivnija dva koncertna sata ikad doživljena kod nas. Najbolja je to najava za novosti koje Let 3 sprema u najskorijoj budućnosti…

Muziku podržava