Najavljen novi Linkin Park

domination
3559

Bend koji je svojim albumima potukao mnoge rekorde i osvojio nekoliko Grammyja napokon je obavio službeni datum izlaska svog novog, trećeg studijskog albuma. Imenom “Minutes To Midnight” izlazi 15. svibnja, a najavit će ga singl “What I’ve Done” koji stiže 1. travnja, za koji je već i snimljen video spot u režiji njihovog DJ-a Joseph Hahna.

Koproducent i MC Mike Shinoda kaže: “U ovaj album smo uložili najviše do sada. Napravili smo totalni prekokret, koristili smo sve, od starih gitara do ritam mašine koju je Rick koristio na prvom albumu Beastie Boysa”, a producent Rick Rubin dodaje “Ovo više nema veze s rap-rockom. Potpuno su stvorili novu sliku o sebi, sve je jako melodično. Totalno progresivna
ploča.”

Gitarist Brad Delson otkriva da su složili preko 150 pjesama, sklopili 17 konkretnih i da će neke od njih završiti na albumu, dok je najponosniji pjesmom “The Little Things Give You Away” i “Bleed It Out” koja ima gitaru iz ’80-ih, repanje i raniji hip-hop utjecaj. Među radnim naslovima spominju se i “When My Time Comes” i “Leave Out All the Rest”.

Muziku podržava
Stisni