Zeus Faber 10.12. u Buzetu

  971

  Zeus Faber

  Besplatno
  Datum i vrijeme: Subota, 10.12.2005. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Klub mladih BUM Buzet , II. Istarske brigade 1/2

  Ako ste stanovnik/ca Istre, ili vas put nanese u tom smjeru, u subotu, 10. 12., svakako posjetite Klub Mladih BUM u Buzetu. Od 21 sat tamo će nastupiti karlovački bend Zeus Faber i promovirati svoj album “Way Out“. Ovaj peteročlani bend osnovan je 1997., a nakon nekoliko promjena postave, danas ga čine Mario (vokal), Tvrtko (gitara), Frantz (sampler), Porfo (bass) i Vatro (bubnjevi).

  Iako je snimljen prije gotovo godinu dana, album “Way Out” itekako je aktualan – on predstavlja kulminaciju njihove predanosti glazbi, napornog rada i kreativnosti koju su uložili u svirku kroz godine, a opisuju ga kao ‘jedinstven spoj altrenativnog rocka, metala i etno glazbe‘. Kao bendove koji su najviše utjecali na njih navode Tool, Deftonese i Nine Inch Nailse, a mogu se pohvaliti i brojnim nastupima, od kojih su možda najzanimljiviji oni sa Sepulturom (2003.) i Soulflyjem (2004.).

  Imate li još nedoumica oko odlaženja na ovaj koncert, svakako provjerite i njihov odličan site – subota 10.12. na vašem će kalendaru sigurno biti rezervirana za njih!

  Muziku podržava