Zagrijavanje za MENT u Vintageu uz Cojones, Ti i persons from porlock

  145

  Cojones + Ti + persons from porlock

  30Kn – 40Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 23.11.2017. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Vintage Industrial Bar Zagreb , Savska ulica 160

  Ljubljanski MENT sve je popularniji showcase festival koji će od 31. siječnja do 2. veljače 2018. doživjeti svoje četvrto izdanje, a zagrijavanje za ovaj festival održat će se u Vintageu u četvrtak, 23. studenog. Tom prilikom nastupit će bendovi Cojones, Ti i persons from porlock uz još neka imena koja će uskoro biti objavljena.

  Cojones je stoner/rock četvorka iz Zagreba osnovana 2006. godine. Iza sebe imaju split EP sa starim suborcima Umorom i tri full albuma od kojih je posljednji “Resonate” naišao isključivo na velike pohvale kritike i publike u Hrvatskoj, a i diljem Europe.

  Muziku podržava

  Ti je duo iz Beograda koji čine Trajče Nikolovski i Ilija Duni. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u ljeto 2012. osnivaju Ti. Ono po čemu su postali poznati poslije jednog EP-a, dva albuma i niza spotova, su pjesme zaraznih melodija i hipnotičkih tekstova, koje uz sjajan dvoglas i ritmove koji obuzimaju na nezaboravan način boje stvarnost toplinom osobnog doživljaja.

  persons from porlock su slovenski alternativni bend o kojem se sve više priča u Hrvatskoj, a za što postoje vrlo dobri razlozi. Njihov prošlogodišnji album “things people don’t like” zauzeo je mnoge vrhove lista najboljih albuma u Sloveniji, a na MENT-u ih je Vic Galloway iz BBC Radio Scotland proglasio najboljim nastupom festivala. Nedavno su izdali novi singl “Affordable Amphetamines” koji najavljuje skorašnji novi materijal.

  Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Rockmarku, Dirty Old Shopu i Vintageu, dok će na dan koncerta koštati 40 kuna.

  Muziku podržava