Zagrebu se sprema Eargazam

  3242

  Multipli Eargazam: Let3, Jinx, Quasarr, Lollobrigida

  80Kn – 90Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 6.5.2011. @ 22:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  U petak 6. svibnja Zagrepčanima se sprema prvi Eargazam – koncertna noć koja će objediniti četiri lokacije i sedam izvođača koji svi donose nešto novo.

  U maloj dvorani Doma sportova svirat će Quasarr (prvi zagrebački nastup nakon objave albuma “Propaganda“), Lollobrigida će na pozornicu sletjeti ravno iz studija gdje snima novi album, Jinxi će prvi put u velikom zagrebačkom prostoru predstaviti “Diksilend“, Let3 stižu s hit-singlom “Omađijaj me”, a očekuje se da otkriju i nešto od materijala s albuma u nastajanju.

  Nakon Doma sportova koncertna večer se nastavlja u Tvornici kulture s Električnim orgazmom, koji će predstaviti novi album album “To što vidiš to i jeste“, dok riječki punkeri Diskurz stižu s novim materijalom a Kandžija u pratnji svojih Golih žena također sprema nešto novoga najavljenog singlom “Desno“. Lokacije nastupa Diskurza i Kandžije će biti definirane naknadno.

  Muziku podržava

  Ulaznice će u prodaji biti od srijede, 30. ožujka. Za one koji ulaznicu kupe do 6.4. cijena će biti 70 kuna, a od 7.04. do 5.5. ulaznice će se prodavati po 80 kuna. Na dan događanja cijena ulaznice će biti 90 kuna. Ulaznice se u Zagrebu mogu kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark, Dallas Music Shopu, Dancing Bearu i Dirty Old Shopu te na svim prodajnim mjestima Eventima.

  Događanje 6. svibnja uvod je u grupni Eargazam Tuborga jer nakon Zagreba kreće u obilazak Lijepe naše. Tako će u lipnju uživati Rijeka, u kolovozu Split, u listopadu Osijek, a u prosincu ponovno Zagreb.

  Muziku podržava