Zagrebačka proslava 61. rođendana Marleyja

  1656

  Brain Holidays

  35Kn – 45Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 4.2.2006. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  U subotu 04. veljače u klubu Boogaloo održat će se veliki reggae događaj kojim se obilježava 61. rođendan legendarnog Bob Marleyja, uz svirku jedinog hrvatskog reggae roots benda – Brain Holidays, promociju knjige Rite Marley “No Woman No Cry“, te dva D.J floora na primjeren način sjetiti ćemo se kralja reggaea.

  Brain Holidays u raznim zagrebačkim klupskim prostorima već pet godina održavaju Tribute To Bob Marley koncerte koji su uvijek rasprodani i puni dobre atmosfere. Tako će nastupom u Boogaloou i oni obilježiti jednu malu obljetnicu. Brain Holidays imaju još razloga za veselje jer samo dva dana kasnije (točno na Marleyjev rođendan) u izdanju Dallas Recordsa izlazi i prvi album “Stereo Roots“, koji je ujedno i prvi autorski roots reggae album u Hrvatskoj. Ovih dana svjetlo dana ugledati će i drugi singl/video spot za pjesmu “Pokreni se“.

  Za dobro raspoloženje na Happy 61st Birthday To Bob Marley bit će zaduženi i DJ-i na dva floora – DJ Boško (KSET) i Brain Holidays Sound System (DJ Marcus G. & DJ Mandragora).

  Muziku podržava

  U sklopu velikog reggae happeninga održat će se i promocija knjige Rite Marley, žene Bob Marleyja – “No Woman No Cry – Moj život s Bob Marleyjem“, u kojoj Rita govori o svom životu sa nikad prežaljenom ikonom u povijesti reggae glazbe – Robertom Neste Marleyjem, uz kojeg je bila do njegove smrti od raka 1981. godine. U sklopu promocije knjiga će se moći nabaviti po promotivnoj cijeni, a nekoliko sretnika osvojit će besplatne primjerke u nagradnoj igri za posjetitelje.

  Ulaznice u pretprodaji mogu naći po cijeni od 35 kuna, dok će na blagajni kluba ulaz biti 10 kuna skuplji. Pretprodajna mjesta: Boogaloo (Vukovarska 68), Route 66 (Paromlinska 47), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Free Bird (Tratinska 50), Smart Shop (Ilica 47) i Kingston Shop (Radićeva 3).

  Muziku podržava