Zagreb Disco Festival: Božićni disco spektakl uz Juru Stublića & Film

  454

  Počinje božićna disco groznica! Provjerena ekipa Zagreb Disco Festivala i ove je godine pažljivo smišljala program i za svoje 4. izdanje koje će se ove godine održati u klubu Boogaloo, 15. prosinca.

  Čeka vas najveseliji, najluđi i najplesniji božićni disco spektakl, a ovogodišnji ZDF kao najpopularniji regionalni disco festival vratit će vas u davne 70-e/80-e/90-e, vrijeme kada se išlo na plesnjake svakim danom, bio to vikend ili običan radni dan.

  Muziku podržava

  Lako ćete zamisliti život u ritmu muzike za ples uz vječno mladog Juru Stublića i njegovu  grupu Film. Osim jednog od najpopularnijih bendova osamdesetih, stiže i legendarna Marina Perazić, ovog puta u ulozi DJ-ice sa svojim spektakularnim “Guilty Pleasure Disco Queen” showom u kojem kombinira DJ set i live izvedbu najvećih hitova grupe Denis&Denis.

  Također, za bogatu klupsku produkciju zaduženo je 10 vrhunskih DJ-eva s nizom posebnih gostiju. Uz poznate ZDF DJ-e – Borivoja Vincetića, Krnyu, Fukija, Tome Ricova, XEDa i Uncle Jama – tu su i Tomi Phantasma, DJ XXXtended i HrwoE koji već sad s nestrpljenjem glancaju vinile. Party na dva floora će nesumnjivo okupiti staru ekipu pa svakako gledajte da budete dio ove večeri.

  Ulaznice po cijeni od 100 kn možete kupiti putem sustava Eventim i na njegovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), zatim na prodajnim mjestima Tiska te na blagajni kluba Boogaloo.

  25 Shares
  Muziku podržava