Zadnji izbor bendova za Metalfest

  1616

  Metalfest Croatia

  Datum i vrijeme: Subota, 2.6.2012. @ 12:00
  Mjesto održavanja: Puntamika Zadar

  Metalfest Croatia Open Air Croatia 2012 bit će velika prigoda hrvatskim i nekim bendovima iz regije da se dokažu, a želju za nastupom izrazilo je njih preko 200.

  Pet regionalnih bendovaRising Dream, Ashes You Leave i Infernal Tenebra iz Hrvatske, te Brezno i Doomed iz Slovenije odabrani su za nastup na festivalu, no uskoro će biti najavljeni i još neki.

  Za nastup na hrvatskom Metalfestu predviđena su dva posebna mjesta, odnosno bendovi imaju dvije dodatne mogućnosti za nastup na festivalu. Prva od njih bit će im omogućena od četvrtka, 13. listopada, kada će na Facebook stranici hrvatske edicije festivala biti omogućeno glasovanje za sve prijavljene bendove, a ono će trajati do ponoći u nedjelju, 16. listopada.

  Muziku podržava

  U tim će danima fanovi prijavljenih bendova moći glasovati za svog favorita i na taj mu način osigurati nastup na festivalu. Bend koji će imati najviše glasova, odnosno ‘lajkova’, nastupit će na Metalfest Open Air Croatia 2012.

  Drugi način osiguravanja nastupa na festivalu bit će putem glazbenog natjecanja.

  Ulaznice za festival dostupne su u službenom shopu na web stranici, a cijene su:
  Early Bird: 329 kn / 48,5 € (cijena vrijedi do 31.10.)

  Prodaja i potražnja za Early Bird, te Fan Pack ulaznicama je odlična i očekuje se da će uskoro biti rasprodana edicija od 1000 komada.

  Fanpack: 384 kn / 57,5 € (ograničeno na 1000 komada)
  U cijene su uključene pretprodajne naknade.

  Early bird cijena kampa za prvih 250 posjetitelja je 100 kn / 15 € za četiri noći, a nakon rasprodaja prve ponude iduća cijena je 160 kn / 22 € za daljnjih 1550 posjetitelja.

  Nakon rasprodaje kapaciteta rezerviranih za Metalfest, ostali posjetitelji plaćaju regularnu cijenu kampa. Cijena kampa uključuje četiri noćenja (2, 3, 4 i 5. 6. + pola dana 6.6.), te naknadu za boravišnu taksu.

  Muziku podržava