Yo La Tengo stižu u Zagreb

  1453

  Yo La Tengo

  130Kn – 180Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 11.5.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Pogon Jedinstvo Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Upravo je potvrđeno kako će Zagreb biti u prilici nakon četiri godine gledati jedan od najobožavanijih američkih “malih” bendova – Yo La Tengo, koji ovoga puta nastupaju u dvorani Jedinstvo, 11. svibnja.

  Nastavši 1984. kao glazbeni projekt budućih supružnika Ira Kaplana (gitara, klavir, vokali) i Georgie Hubley (bubnjevi, klavir, vokali), kojima se 8 godina kasnije priključio basist James McNew, Yo La Tengo su s vremenom stekli kultno sljedbeništvo te postali jednim od najvećih miljenika glazbene kritike diljem svijeta.

  Muziku podržava

  Za sobom imaju četrnaest redom izvrsnih albuma prekrasne, intrigantne, eksperimentima sklone i nerijetke bučne pop glazbe, radili su glazbu za filmove ali i snimili temu za kultne Simpsone, glumili su The Velvet Underground u filmu “I Shot Andy Warhol” te dijelili pozornicu s mnogim drugim glazbenim velikanima.

  Ulaznice po promotivnoj cijeni od 130 kn u prodaji su u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Od 27. studenog cijena će im biti 150 kn, a na ulazu će koštati 180 kn.

  Muziku podržava